lauantai 14. maaliskuuta 2009

Ulle, dulle, doff, kinkkelaade KOFF!

HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ MINÄ!!!
Parhaan synttärilahjan saa, kun itse sen ostaa, tässä teille hyvät ystävät,Flagstones Koff, eli Koffi, mun uusi koiravauva, ja ihana onkin <3 Itse en kuvassa ylläri taaskaan ole kovinkaan edukseni, mutta pääasia onkin koiruus, se kuinka pieni se on ja se että tässä tosiaan ollaan ihan ekaa kertaa yhdessä, virallisesti. Matkalla syntymäkodista uuteen kotiin.
(toki pitää mainita että Rakaskin muisti ihan mielettömällä lahjuksella mua tänään, ihana on hänkin)


Karvalapsien ensikohtaaminen meni hyvin! Apina vähän ihmetteli että mikäs helvetti tuo on, "pikkasen" varauksellisesti liikkui ympäriinsä, mutta ei murissut, eikä nostanu karvoja! Koffi ei edes tajunnu että katissa vaara piilee, ihmetteli nappisilmillään vain "vaanivaa" karvakämppistä. Kuten kuvasta näkyy, oli keittiössä puuhaileva Rakas Koffin mielestä mielenkiintoisempi :D

Matkan Koffi matkusti mun sylissä, kovin herkästi näytti jätkä leimaantuvan minuun, kun kotonakin kokoajan oli mun jaloissa. Toisaalta hyvä niin, tietää kuka on mamma ;)

Hyvin väsynyt pikkumies, sammahti aika nätisti omaan sänkyyn kun se sinne laitetiin, ihana. Kauniisti se ensin lekki, söi, kävi tarpeilla ulkona ja sitten selkeästi alkoi ramasemaan. Toistaiseksi kaikki hyvin.
Nyt jatkan juhlapäivän viettoa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea Merkkipäivän johdosta :) Todellinen merkkipäivä kun pikku karvapääkin saapui. Ja niin se on, parhaat lahjat on usein itse ostettava... :D

Onnellisia yhdessäolon hetkiä koko perheelle

Terv. Kasvis

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Paljon onnea syntymäpäivänä!

Siellä hän nyt on, pienen pieni koiramies! <3

slaiho kirjoitti...

Onnea pikku Koffista!

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihanan valloittava tapaus! Kyllä sitten tulette opettelemaan tallikoiran tavoille, että pääsee näkemään ihan livenä :)