maanantai 18. tammikuuta 2010

Hyvää vuotta 2010!


She will be mine! <3
Ja muita suuria uutisia!
Keväällä musta tulee elämäni ensimmäisen kerran virallinen hevosen omistaja, kovasti jännää. Ajatus kutkuttaa mahanpohjaa ja saa suupielet ylös joka kerta kun se pälkähtää mieleen. On se kumma miten pelkkä ihana ajatus saa ihmiseen lämpimän olon ja iloisen mielen. Tällä ololla jo ratsastetaan kauas, vaikka itse ratsu multa lähteekin maaseudun rauhaan ja useiden satojen kilsojen päähän. Mutta trust me, tämä on järki ratkaisu, kaikkien kannalta.
Mitäs muuta elämään. Suuret tuulet puhaltaa, niin kun jo loppuvuonna uhkailinkin. Blogilupaukseksi uudelle vuodelle teen sen että opettelen siirtämään kuvat mun kamerasta tänne, jos tänne eksyisi joku lukijakin ja kuvien ihmettelijä. Muutenkin olen päättänyt päivittää elämäni kuvioita uteilaille urkkijoille useammin. Innostuin ystäväni www.chilila.blogspot.com blogin uudesta noususta ja uloasusta taas miettimään omaa blogiani. Täällähän tämä, pieni ja yksinäinen. Nyt laitetaan tähän blogiin, tähän eukkoon ja tähän halvatun nyyhkimiseen menneeseen elämään vauhtia!
Vauhdikasta kevättä jokainen nolla lukijaani!! :D:D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Vappua ♥

Anonyymi kirjoitti...

Minä käyn täällä urkkimassa kuulumisia... ;)

Anu

Hanna kirjoitti...

Ihanaa, että mun blogin uusi nousu sai sunkin blogin uuteen nousuun. Täällä vieraillaan säännöllisesti. ;) Ja ihanaa kevättä odotellessa...! <3

Ancka kirjoitti...

Ja hei, sulla on uusi vakkarilukija, joten paree olis kirjotella niitä kuulumisia, kun luvattoman harvoin päästään niitä kasvotusten vaihtamaan.
Toivotaan, et siihen saatais muutos tosin :)

Ihanaista syksyä ja lämpöisiä ajatuksia.

- Ansku