maanantai 3. tammikuuta 2011

Unelmia ja toimistohommia


ripset <3

Oon hiljalleen päässyt sisään tähän uuteen työhön, nyt vaan saa taas odotella sen lppumista... Ja mitä sitten, no haen kouluun taas kerran ja toivon sinne pääseväni, taas kerran.
Tää on duunina kyllä aika mukavaa, työporukka on mitä mainioin ja henki ihan loistava, tälläsia paikkoja sais olla enemmän. Ikävä jää kun lähtö tulee. No siihen asi voin vaan jatkaa :)

Koffarin kans aloitellaan taas agipuuhia. Ollaan käyty keskenämme treenaamassa nyt pari kertaa ja helmikuussa alkaa 10 kerran kurssi. Liikettä koiran niveliin ja mun läskeihin, sitä kaivataan! Muutenkin toi vuoden vaihtuminen toi taas semmosen pikkuruisen puhtipiikin että pitäs saada tähänkin haahuiluun jotain tolkkua. Aikataulutusta, sitä taidan kaivata.

Heppahommat on edelleen auki, mulla on kamala kaipuu niihin takasin, takas aktiiviksi. Raha vaan on ilionen este, edelleen, ja siksi Mamma onkin vielä ylläpidossa. Paikkakin on niin loistava, että ei sitä ihan hevillä sieltä kannata mihinkään alkaa muuttamaan. Mulla on nyt tossa yks viritys meneillään... ihan muita kun suokkijuttuja... mutta siitä lisää mikäli se onnistuu. Sormet ja varpaat nyt ristiin ja epukut ylös ja mitä muuta, nyt TOIVOTAAN ETTÄ ONNISTUU! :)

Ei kommentteja: