maanantai 15. lokakuuta 2012

Mammalla on uusi kaveri!

Tässä siis Mammala.

Mammalassa on tapahtunu lähiaikoina paaaljon. Yksui poistui joukosta, vanha ihana Rontti pääsi laukaamaan ikivihreille (ja etenkin haukkaamaan ikivihreille ♥) viime viikolla. Meidän pieni lauma oli silmiin nähden järkyttynyt tästä.

Samalla viikolla tuli paikalle kaksi valkoista, paluumuuttaja Robin ja sen pikkuinen arabigbong kaveri Pizarro (tms). Näitä valkeita piti sitten ihmetellä ihan isoin sieraimin. Mamma on päivystänyt ylätarhan tien reunassa aina aamuisin ja varmaan pienessä suokin päässään funtsaa että ketäs perkeleitä noi on :) No pikkuhiljaa ollaan palattu normaaliin,

KUNNES, lauantaina paikalle muutti jälleen uusi toveri. Riannan täysveli, ystäväni poniini Offa. Mulle tää oli iloinen ylläri, saan siis tallikaverin ja ennenkaikkea ratsastuskaverin!!! Käytiin jo heti eilen pienellä maastotutkailulla kimpassa ja Mamma oli selkeästi onnellinen asioiden saamasta käänteestä. Möhiksen ei itse tarvinnut kantaa huolta jos mä en näekään kaikkia mörköjä vaan pystyi lampsimaan rauhaisasti Offiksen perässä. Ravi oli melkein villiä kun oli kaveri mukana ja mä sain välillä ihan siirtää Möhköä raviin laukasta kun menojalkaa selkeesti vipatti :D Välillä kuitenkin pystyttiin käveleskelemään ihan vierekkäinkin, ei tarvinnut kun ihan vähän luimia, ei Mammu edes kertaakaan yrittäny kenkiä :)

Valitettavasti Offan vierailu on vaan väliaikaista :( Mutta mä meinaan ottaa tästä ajasta kaiken irti!

Ei kommentteja: