tiistai 30. joulukuuta 2008

vaikka mitä!

Mulla on monta kuvaa kotikoneella jotka mielelläni tänne tahtoisin, mulla vaan ei tunnu olevan aikaa olla kotona niin että ehtisin edes kuvan sillon, toisen tällön laittaa. Jotenki nyt töissä istuessa tuli semmoinen olo että pitää näin vuoden loppumetreillä viel jotain kirjoittaa, vähän ikäänkuin summata tapahtunutta niille parille blogilukijallenikin.

On ollu vuosi... Muutin Rakkaan kanssa yhteen, erosin Ponista, hautasin Lexin, koin mini burn outin töissä, löysin Köntin, muutin Köntin ja sen emon elämää ilmeisesti radikaalistikkin.. ja vaikka mitä! Mutta mitään en kadu, en edes Lexin tapausta, vaikka monesti se edelleen on mielessä ja monta kertaa mä olen sen päässäni kelannu yhä uudestaan ja uudestaan... ja tuun varmasti vielä kelaamaan monta kertaa. Mä edelleen kaipaan sitä, tulenkohan mä enää ikinä kokonaiseksi? Mulla on edelleen ihan hirveä ikävä... ♥ ♥ ♥

Toki on mun ystävilleni ja läheisillenikin tapahtunut vaikka ja mitä, mutta ei ole mun asia niitä käydä tänne erottelemaan. Sen vaan tahdon yhteisesti sanoa teille että mä haluan olla edelleen mukana teidän elämässänne, vaikka elämänne viekin minne vaan. Toisella on uusi rakkaus joka vie paljon aikaa, toisella sairaus, toisella harrastukset, toisella uusi ihminen joka ei ole mun makuun, toisella uusi työ, toisella uusi asuinpaikka, eli teilläkin vaikka mitä. Mutta ystävyys,läheisyys, sen tovon säilyvän.

On aika kiittää tästä vuodesta, kiitos siis Ystävät, Rakas, Äiti, Isä, Kissa, Sisko, Veli, kaverit, toverit, Köntti ja kaikki te jotka olette tehneet mulle vuoden 2008. ♥

Nyt jään odottamaan vuotta 2009... Vuosi vaihdetaan Muoniossa, ja mua taas vähän jännittää... ;)

2 kommenttia:

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Vuosi 2008 tuntui olevan rankka monille. Toivotaan, että tästä tulee parempi.

Hyvää uutta vuotta!
Se mikä ei tapa vahvistaa!

Hanna kirjoitti...

Mä jotenkin luulen, että mä olen tossa kategoriassa "toisella uusi ihminen joka ei ole mun makuun". ;D

Mutta ystävyys säilyy. Mä olen ennenkin tätä toitottanut, että ystävät pysyvät vaikka miehet vaihtuvat. <3 Ja läheisyys säilyy myös, se ei ole kuin itsestä kiinni.

Vuoden vaihto meni mukavasti ja nyt jatketaan kohti vuotta 2010!