sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Uusi vuosi ja muuta uutta

Vuosi vaihtui hyvin, oltiin tosiaan Muoniossa ja on sieltäkin monta kuvaa, ihan hyviäkin kuvia, mutta jostain kummasta tää datsitelu ei nyt multa oikein suju,joten saatte (te miljoonat blogini lukijat) tyytyä yhteen kuvaan, meiltä kotoota. Omasta mielestäni oon saanu tämänkin muovimattoisen lilliputtiasunnon näyttämään kodilta, oli se koti Rakkaalle jo ennen mua, mutta rehellisyyden nimissä, paljon mä olen sitä pehmentäny ;)

Vuodenvaihdetta siivittää aina lupaukset, mä en tehny yhtään, mutta lunastin yhden. Sen mulle ihan erityisen tärkeän. Kyllä mä tein muutamia päätöksiä, sellaisia joista luulisi olevan apua parempaan elämään. Mutta mikä kenellekkin on parempi? Siitäkin voisi kirjoittaa vaikka kirjan! Mutta toivon, uskon ja jaksan luottaa siihen, että tämä vuosi, vuosi 2009 on jotain erityistä. Miksi ei olisi?!

Sain tänään kuvia pienistä koiralapsista, ne kyllä näyttivät ihan pieniltä gorilloilta ruttusine naamoineen ja kaljuine korvineen. Ihan tajuttoman söpöjä ovat. Saattaa hyvinkin olla niin että pian yksi niistä muutta meille, mun pieni gorilla, mun uudenvuoden lupaus <3

Tää meidän kotikone on sekasin, mä varmaan olen sen rikkonut tässä illanmittaan dataillessani, tai en ehkä rikkonu, mutta sekaisin tää on, napsuu vaan ja jotain! Ehkä siis parempi jatkaa toiste, toiste kun saisi kuvia värittämään monologia.
Siihen asti, toivossa on hyvä elää!

1 kommentti:

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Lilliputtikoti näyttää hyvältä. Ja pian sen täyttää ihana pennun tuoksu ja pikku jalkojen tepsutus!