tiistai 26. lokakuuta 2010

Kone on sekaisinJa niin taitaa olla vähän kaikki muutkin mun asiat. Koneesta ensin, mä yritin ladata tänne jotain kuvia, ja ehkä saankin ladattua, mutta kun itse näen kuvat pelkkinä koodeina, joten en tosiaan tiedä mikä kuva miloinkin on kyseessä. On taas niin helppoa kertoa ja kuvittaa kun voi sanoa mitä huvittaa ;) Luulisin että tossa on mun tukka, kun kerrankin sain sen vahingossa ihan hauskan näkiseksi :)Väliin muutama mökkikuva, voisin sanoa että kuvissa mukana kaikki ketkä mökillä syysretkellä olikin :)Olen tällä viikolla käynyt ostelemassa hevosia. En tosin itselleni, ei mulla fyffeä ole, mutta kaverille ja muuten. Kyllä mä vaan olen vahvasti sitä mieltä että oi kantturat on mun juttu, ja elukat muutenkin. On kiva käydä ja katsoa, vaikka ei itselle tulekaan. Tokihan siinä herahtaa vesi kielelle kerran jos toisenkin, mutta yllättävän vähin vaurioin on nyt selvitty. Onhan mulla toi oma murunen kumminkin.

Syksy on muuten sujunut yllättävän kivuttomasti ja nopeasti. Mitään mullistavaa ei ole tapahtunu. Edelleen etsin paikkaani maailmassa, keräilen hiluja ja yritän olla murehtimatta liikaa. Painoprojekti junnaa kans paikallaan, joten siis ihan oikeasti, mitään ei tapahdu eikä mitään kuulu.
Nauroin tossa kun melkein joka vuos kun on mulla blogi ollu, olen sinne kirjottanut loppuvuonna et "ensi vuodeta tulee sitä ja tätä", vielä toistaiseksi ei ole mistään tullu jumakauta yhtään mitään...

1 kommentti:

Ancka kirjoitti...

Hiljaa hyvää tulee ja vielä hiljempaa ni aina paranee ;)

Jou vuosi sitä sitten vaan huomaa et oh-hoh, nythän ne kaikki onkin sitten saavitettu ja toteutettu! :)