maanantai 2. tammikuuta 2012

Taas sataa maahan unihiekkaa...

... niin puhtaan valkeaa. Ihanasti toi lumi maalaa maiseman uudeksi. Vaikka en mä talvi ihminen ole, on luminen metsä silti jotain uskomattoman kaunista.
Unihiekkaa on mun silmissä ollutki nyt yllättävän paljon. Jotenkin tuntuu et ei voimat riitä nikkaroimaan asioita kasaan. Voisin vaan nukkua, mutta en edelleenkään nuku. Vaikka asiat mitä ole rakentamassa, on mukavia, jännittäviä ja haasteellisia. Tämän vuoden projektit on nyt siinä tilassa että kohta tuulee ja lujaa, tai sitten tulee turpaan ja kovaa :D
Tekis mieli selvittää tänneki mitä tapahtuu, ja missä järjestyksessä, ja ehkä selvitänkin, kuhan ny jotain alkais tapahtumaan.
Sanotaanko kuitenkin että täydellinen tila, mun unelman toteuttamiseen on löytynyt, vielä kun saadaan viralliset puolet kuntoon ja ne kuuluisat rahat... Vaikka unihiekka kirvelee silmissä, en saa unta kun mielessä pyörii kaikki. Nimiasiat, brändiasiat, logoasiat, kaikki ihanan kamalan jännittävät asiat!



Satunnaiskuva vuoden takaa, ei ihan tasan, mutta niin läheltä kun löytyi, edes nyt julkaisuvaiheessa mä en tiedä mitä sielt paljastuu :D

Ei kommentteja: