perjantai 25. huhtikuuta 2014

Ne tissikuvat!

Kuten lupasin, ja faceen kun en viitsi näitä linkittää, niin tässäpä tätä materiaalia sitten olisi!

308 vrk täynnä

Ton ekan kuvan jälkeen mä aloin jo olemaan stressaantunut! :D Näin melkein kolme viikkoa myöhemmin jaksan jo itsekin naurahtaa tälle ajatukselle että se varsa olis tulossa maailmaan jo nytten!!! Ei tullut ei. Sain olla rauhassa koulussa senkin viikon :)

314 vuorokautta täynnä

Tätä seuraavaa kuvaa kun katselee niin ohan tossa kuudessa vuorokaudessakin jo tapahtunut melkoinen muutos! Munkit muuttaneet muotoaan ja kasvaa....

324 vuorokautta täynnä

Itseasiassa noi tisuthan näyttää tässä viimoisessa kuvassa pienemmiltä kun tossa keskimmäisessä. Kyse on pelkästään optisesta harhasta :D Kuva on otettu kauempaa, ja vain siksi että toi koko turpeus mahtuisi kuvaan. Jossain 320 vuorokauden jälkeen aloi tissit kasvamaan sitten myös ns. eteenpäin. Nisät kääntyy sisälle ja munkit roukkuu roikkumistaan. Vielä nuo on kyllä siloiset ja viileät, täysin kuivat, eikä pienellä nipistelyllä herahtanut tippaakaan, joten saa vielä nukkua kotosalla rauhassa pari yötä. Mä olen ajatellut muuttaa talliin öiksi sitten kun vahatipat tulee. Lupaan kuvia niistäkin ;)

324 vrk

Tammahan näyttää melkein normaalilta, vähän vaan heinämahaiselta ;) Mutta in a real life se kyllä näyttää siltä kun olis syöny jumppapallon! :D Vaihtaa jalkaa melko tiuhaan, ei selkeesti jaksa enää seistä pitkään tietyllä jalalla, mutta annas olla miten kinttu nousee kun se vie mua mättähältä mättähälle kun pässiä narussa! No sehän mä olenkin, pässi narussa ;)
Ei kommentteja: