torstai 1. toukokuuta 2014

Poika tuli!

Tässä nyt muutama onneton kännykamerakuva meidän uudesta, hartaasti odotetusta tulokkaasta.

Ensi tapaaminen

Äiti pesee
Jättikorvainen lapsi


Lisäpesua

Vihdoin maitobaarilla

Olikin jännä vappuyö meillä! Päivällä huomasin että Mamma oli kehittänyt tipat nisien päähän, mutta nisät ei ollu varsinaisesti täyttyneet. Mittailin lämmön ja se oli pari kymmenystä alhaisempi kun normaalisti. Mamma käyttäytyi muutenkin vähän levottomasti hoidettaessa, joten vähän mulla kyllä jo kellot soi.
Illalla lähettiin kuitenkin bileisiin mihin oltiin sovittu tulevamme, mä nätisti autolla :) Tallin omistaja mittasi vielä iltaheinien aikaan lämmön, joka oli sama kun päivällä, ja ilmoitti kaiken olevan hyvin ja rauhassa. Mua jäi kuitenkin kaivertaa että pitäs ehkä kävästä katsomassa, ja onneksi mentiin!
Oltiin tallissa hitusen yli kaksi yöllä. Hiivin taskulapun kanssa kurkkimaan onko mitään näkynyt ja niin, siellähän hän makasi. Pieni märkä Mytty ♥ Mammalla vielä roikku tuotteet ahterista ja siinä se sitä myttyä huolsi ja pesi.
Rakkaankin orastava laskuhumala häipäsi sen siliän tien kun alettiin kantamaan Mammalle elektrolyyttivettä ja ja porkkanoita. Seurattiin tilanteen kehittymista ja kuinnka ollakaan, myös pikipaska ja jälkeiset tuli kun oppikirjoissa :)
Ylösnousemusta saatiin hetki odotella kun näyttäis Mytyllä olevan jostain syystä kunnon kintut! Kouluhevosen jalat ;) Hoipuen se sitten etsiskeli maitobaaria ja hitusen hapuilun jälkeen alkoi imeminenkin kuulua.
Siivottiin paikat, ihailtiin ihmeellistä Myttyä josta kuoriutuu (toistaiseksi) hyvin vaalea rautias tähtipää. Tietenkin se on ihana, ja ihmeellinen!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon, todella ihana varsa :)

Iia kirjoitti...

Kiitos! olen onnesta soikeana :)