keskiviikko 8. tammikuuta 2014

täHtiratsastajan uusi vuosi ja uudehkot kujeet


täHtiratsastajien uudenvuoden kuohut!


For real, kujeet on samat, vuosi eri, mutta ainahan sitä pitää mukamas jotain yrittää että tästäkin vuodesta saisi muistamisen arvoisen.
2013 oli sitä totisesti. Minä ja Mies saimme toisemme, Mamma sai mahaan täytettä, uusia ihmisisuhteita tuli luotua, vanhoista, ilmeisen huonoista tuli päästyä eroon ainakin jollain tasolla, opinnot polkaistiin käyntiin, jne jne. Paljon juttuja joista osa jäi mainitsematta koska en halua tähän mitään listausta.
Nyt keskitytään täysillä tähän vuoteen, tälle vuodelle asettamiin tavoitteisiin ja pitkän tähtäimen suunnitelmiin.

Ihan ekana odotan vauvahevosta maailmaan. Mamman maha sen kun kasvaa,yritin kuvata sen mahan ihanaa pyöristymistä eilen tallille. Hyvin laihoin tuloksin. Tulokset onkin sitten ainoat laihat enää meidän combossa :D Itse en ajatellut pitkään enää selkään kavuta, olen mä jo nytkin tehnyt lenkkejä maasta käsin, ihan oman kunnonkin kohottamiseksi ja oman mahan pienentämiseksi. Mamma vaan paahtaa niin helvetillistä vauhtia että mä en pysy mukana!
Eilen aloitettiin tammarehun syöttäminen. Nyt on päiviä takana siis 220, eli kalkkiviivoille siirrytään pikkuhiljaa . Hevonen voi hyvin, syö hyvin, on hyväntuulinen ja jotenkin kovin onnellinen. Minäkin.

Kaatosateesta (TAMMIKUUSSA!!) pelastettu karkaileva Mamma. Mahaa on, ei näy :)


1 kommentti:

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Pikkuhepoja, jee! Tuskin maltan odottaa, että pääsen hepovauvaa ihastelemaan :)