keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

Illalla meenki Bäkkäreiden keikalle. Saa tulla valittaa ihan rauhassa että miten voin kuunnella sellasta paskaa, mutta musta ne on ihania! Ja ihan hyviäkin :D
Viime keikka, 2005 oli ihan mahtava, nyt on vaan osa joukosta poissa, joten ainakaan mun odotukset ei oo ihan yhtä katossa, mutta katossa kuitenkin.

Isäni ja Äitini kävi siis eilen esikoisvisiitillä kotonani. Molemmat tykkäs, ihan niin kun minäkin! Faija viel soitti (olikohan Äiti pakottanu) tänään ja kertoi että oli niin siistiä ja hyvällä maulla sisustettu. Taitaa ne skidisti olla musta ylpeitä :) VIHDOIN!

Eilen pääsin jo kattoo kuvia meidän kotikoneelta! Jee! Ehkä viikonlopun aikana saisin jotain siirrettyä tännekkin. Näin työkoneelta (niin, hyi mua, kirjotan töissä!!) en viitti kuvia edes netistä ettii kun mun netinkäyttöhistorianikin poistetaan ja ihmetellään että enkö voisi kirjoitella ja tehdä "niitä sun hevosasioita" tolta toiselta koneelta. No en voi! Ihan siksi että jos en surffailis tällä koneella, kasvaisin sammalta jo ennen juhannusta.

Tekis mieli taas alkaa avautumaan tästä mun työnkuvasta ym, mutta en viitsi. Tänään on ollut hyvä päivä, töissäkin on saanu skumppaa, ja hyvänä se meinaa pysyä!

Ei kommentteja: