maanantai 28. huhtikuuta 2008

Ikävä jo viikonloppua!

Täällä kirjoittelee lääketieteellisesti TEREVE ihminen! Eikö sen pitäs olla mukavaa? Kaikkihan me haaveillaan terveydestä ja hyvinvoinnista. Mä vaan kun en voi hyvin. En yletä tyyliin solmimaan kengänanuhoja ja hengästyn juostessani bussiin. Ai mikä mua vaivaa, no LIHAVUUS!
Vaikka oonkin tällainen valtamerialus, on lääkärit sitämieltä että kaikki on hyvin. Tietenkin kun kerran kokeet niin osoittaa... Apua ei saa tämmönen tankki, pitää olla sairaalloisen lihava, ja jos minä en sitä ole niin huh huh....
No ei auta kun taas vaan jatkaa näissä mitoissa. Vaikka kuin tarkkailen mitä syön, liikun ja elän terveellisesti, niin aina vaan kinkkaa vaatteet ja pelissä on vastassa kammotus. Se ei oo kivaa...

Iloisin miettein siis tähänki viikkoon. Kait mua taas alko ahdistaa kun viikonloppuna oli niin ihana ilma ja olis voinu kulkea pikkuvaatteissa jos olis kehdannu. Olin myös katsomassa ystäväni estekisoja, ja tajusin taas niin selvästi että näillä läskeillä mä en ikinä pysty ratsastamaan hyvin. Kehon hallinta vaan ei tule olemaan samaa luokkaa kun normaalipainoisella. Eikä ne valkoiset (tai no minkään muunkaan väriset) ratsastushousut kovin eroottiselta näissä jaloissa ja tällä perseellä näytä!

Sain kuitenkin viikonloppuna siemenet itämään, jos vaikka siinä onnistuisin. Voisin vaihtaa alaa (ah, se olis niiiiiiiin ihanaa...) ja ryhtyä vaikka puutarhuriksi! Kasvihuoneita vaan ei ihan tosta noin vain pystytetä, joten ei musta puutarhuriaKAAN tule... En sitte tiedä että mikä tulee.

Mä haluaisin että olis jo perjantai! En kyllä ymmärrä sitä biisiä "miks ei aina voi olla perjantai, perjantai..." Hitto, jos aina olis perjantai, ei ikinä olis lauantai, olisko vähän kamalaa!? ;)

Kamalasti pohdittavaa taas. Pitäsi varmaan etsiä jostian joku ystävä joka jaksaa kuunnella kun Blondia taas ahdistaa. En vaan aina kehtais mennä ruikuttamaan. Olis kiva jos olis joskus jotain mukavaakin juteltavaa.

Ok, taas mä valitan! :D Ehkä ulospäin en anna sit niin masentunutta kuvaa, Rakaskin tänään ihmetteli että mihin mä sitä lisäenergiaa tarviin. Todennäköisesti se kuitenki tarkotti sitä, kun oon taas viimeyönä nähny jotain action-unia ja riehunu sängyssä niin et toinen ei saanu kunnolla nukuttua... Ilmankos päivisin väsyttää kun yöllä oon toimintasankari! Nih!

1 kommentti:

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Terve!

Eikös ole ihanaa, että tällä viikolla on tavallaan kaksi perjantaita?

Vappusuunnitelmia?