maanantai 14. huhtikuuta 2008

Taas maanantai

Ja vasta tähän aikaan mulla on muka aikaa kirjoittaa tänne!

Jäi kuvat saamatta viikonloppuna näillekkin sivuille. Mun elämä on sit kuitenkin niin hektistä. Ja mä rakastan siinä sitä heksiyyttä, vaikka välillä se väsyttää niin.

Perjantain karonkka meni hyvin. Puhu ei revenny (sukkahousut kyllä), ruoka oli hyvää (paitsi mun lammas oli raaka) ja seura niin, niin kaunista! Hiukset oli mulla niiiin hienosti, että harmittaa kun se kuva jäi kiireessä. Kiitos suuri Chili!! Mä vaan en itse ole mikään iltapukuhippaaja niin taisin lähteä ekojen joukossa kotiin, siinä klo yks.

Tapasin ohessa uutta sukuani. Sen kolme minuuttia mitä siinä autossa ja kotona ehdittiin olla hereillä. Hyvin mukavaa porukkaa tuntuu olevan, mietin vaan että tuskin itestäni annoin kovin loistavaa kuvaa... Ensivaikutelmaa kun ei voi luoda kun kerran. Olis toi mies saanu jättää ne kotiin kun tuli mua hakemaan, tai edes varoittaa että autossa on joku muukin kun hän! :D

Sunnuntaina olin katomassa ystäväni teatteripätkään. Kyseessä oli Unversumin Toivon Operetti (linkittäisin jos osaisin). Voin vain suositella sitä kaikille! Hyvin viihdyttävä kertomus, hyvät laulut ja hyviä tanssijoita. Jopa jäyhähkö avopuolisoni tykkäsi! Tuntuu niin aikuiselta käydä nautiskelemassa kulttuurista sunnuntai-iltasella, niin aikuiselta, mutta niin hyvältä!

Mulla oli hyvä viikonloppu! Ja nyt pitäis kaiken järjen mukaan olla töissä napakka ja mukava....

Let`s see...

2 kommenttia:

Filip kirjoitti...

Se joka ei kyennyt löytämään blogia, löysi sen nyt kuitenki. Ja kiitää viikonlopusta joka oli mainio. On nimittäin tovi siitä kun olisi nähnyt neitiä kahtenä päivänä peräkkäin ;)

Iia kirjoitti...

No siitä on kyllä juu.... Ei kannata tavaks ottaa ettei totu! Hah! Oli tosiaan kiva viikonloppu, tajusin sen vasta maanantaina. Harvoin on noin mukavaa, lähes ihanaa noin montaa päivää putkeen!