perjantai 25. huhtikuuta 2008

Railakas perjantai-ilta

Ei onnistunu kuvitus tänäänkään...
Ystäväni Tiina kävi lasillisella ja sen piti nevoa mua blondia miten lisään linkit tekstin ja kvat blogiin, mutta tuloksen saatiin neljä "pentua" ja pienet varpajaiset. Eli neljä netin välilehteä auki, ja lasillinen ja savuke päälle, ei kuvia, ei linkkejä. NYT kun Tiina tossa kolme minuuttia sitten poistui, aukes yhteys. Että kivat mulle!

Nyt sitten juon lasillisen yksinäni ihan vaan perjantain kunniaks ja siitä ilosta ettei tarvi mennä töihin pariin päivään! Kirjoittelen tunnelmia ihan ekaa kertaa kotoota. Jos kirjotusvirheitä on erityisen paljon, johtuu se vieraasta näppiksestä, ainakn kirjoittaminen tuntuu tökkihän harvinaisen paljon! Rentoudun nyt vaan kotioloissa, huomena aamulla tallille taasen ja päivällä tuleekin Rakas jo kotiin. Mulla on ollu sitä ikävä, toivottavasti silläkin mua.

Toivottavasti tää nyt tallentuu... Mä en ole se meidän perheen hifi-ihminen! :D
Meen ruokkii kissan, sen mä ainakin osaan....

2 kommenttia:

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Koskas yritetään uudestaan? :D

Synnytys ja varpajaiset olivat ainakin hauskat, ettei syynä kirjoitusvirheisiinkin olisi se "lasillinen". Otitkos muuten etikettiä talteen? Mitä se varpajaisjuoma oli?

Iia kirjoitti...

Otin talteen, koko pullon, koska oli niin hyvää. Katon kotona mikä se oli, niin kerron hyvän rosè vinkin eteenpäin!

Naureskelin itekkin että olisko lasillisessa ollu syytä... mutta eilen kun ihan selvinpäin kirjottelin niin samallalailla se homma takkus! :D